Despre mine

Fotografia mea
"De la sublim la ridicol nu este decat un pas"

...

de referinta

popasuri in ganduri...

Compteur pour blog gratuit

Zilele trecute incercam din rasputeri sa citesc in timp ce ma protapisem intr-un rand de cules informatii prin tribunal. Si da-i...constitutionalismul modern si ma incruntam cu incapatanare pe trei randuri de carte dar fara prea mari sanse de izbanda. Deasupra invalmaselii generale se distingea deranjant dictia perfecta a unui mare domn avocat, care, pare-mi-se, ii explica noii asistente rolul tribunalului si mijloacele de informare a maselor...de prosti (dupa cum reiesea din atitudinea lui), prin marea jungla... Picatura chinezeasca acele cuvinte perfect pronuntate, gesturile largi si spatele perfect drept al distinsului domn. Continui sa-l privesc pana se apropie suficient de mine pentru a ma lasa sa descopar un amanunt izbitor... Din profil vad mana ce-i statea sprijinita oarecum ciudat pe centura pantalonilor, ca degetele dispareau anormal undeva deasupra buzunarului...dar totusi dispareau. Ma holbez. Mana domnului disparea jucausa in pantaloni! In mijlocul atator oameni vadit ofuscati de cuvantarea interminabila, respectabilul nostru avocat isi tinea mana in pantaloni "a la al bundy" si isi continua discursul asupra organizarii interne a tribunalului... (10.06.2009)


2 comentarii

  1. Anonim  

    cu gura pentru organizări externe, cu mâna pentru organ...izări interne; noua asistentă şi-a înţeles atribuţiile?

  2. gabitza  

    ...nefericita asistenta, cred ca primul sau gand era cum sa scape mai repede. Noi ne-am bucurat de atitudinea lui aproximativ o jumatate de ora, iti inchipui dupa cateva ore?!:)

Trimiteți un comentariu

D-ale sufletului

...

"Cuvantul fara lucrare se aseamana cu cel ce zugraveste apa pe pereti si poate sa moara de sete langa ea..." Sfantul Isaac Sirul

Timpul

Oaspeti

zori de viata

"Am vazut Raiul! striga fericit copilul, prin manastire. Am vazut Raiul! ", repeta el, pentru fiecare monah in parte. "Nu se poate! strigau acestia. Cum arata?" "E plin de iertare!",murmura copilul.