Despre mine

Fotografia mea
"De la sublim la ridicol nu este decat un pas"

...

de referinta

popasuri in ganduri...

Compteur pour blog gratuit


"Cauta la firea ta, omule, si daca voiesti sa-ti faca altul bine si sa-i fie mila de tine cand esti tulburat si ispitit si necajit, sa-ti fie si tie mila de altul deopotriva cu tine. Si el e om si el e ispitit si el are necazuri si el are ispite si el are davoli care il asupresc, si el are patimi inauntru si inafara si el e tulburat de duhuri si ispite. Deci sa nu-l uram ca tu maine vei avea aceleasi incercari. Si asa vom invata dragostea de aproapele, daca vom socoti cele ale firii, ca suntem adica o fire cu dansul si ca nu putem sa-i stam in ajutor nici o clipa fara harul si mila lui Dumnezeu."

"O mica scanteie din dragostea lui Dumnezeu il face pe om sa calatoreasca in aceasta lume foarte usor si sa dobandeasca toate virtutile. Dupa ce a castigat dragostea lui Dumnezeu, nu stie ce-i osteneala si nu stie ce-i acela necaz. Toate le rabda, toate le sufera, la toate are nadejde, toate le crede foarte usor. Dar pana castiga dragostea se lupta cu frica lui Dumnezeu."

"Dragostea sa fie temelia, centrul si coroana vietii si mantuirii noastre."

Parintele Cleopa Ilie

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

D-ale sufletului

...

"Cuvantul fara lucrare se aseamana cu cel ce zugraveste apa pe pereti si poate sa moara de sete langa ea..." Sfantul Isaac Sirul

Timpul

Oaspeti

zori de viata

"Am vazut Raiul! striga fericit copilul, prin manastire. Am vazut Raiul! ", repeta el, pentru fiecare monah in parte. "Nu se poate! strigau acestia. Cum arata?" "E plin de iertare!",murmura copilul.